JD iDEAL Gateway heet nu RO Payments en is verhuisd. Wij zijn nu te vinden op https://rolandd.com

Nieuws

JD iDEAL Gateway 2.12 beschikbaar

Het is een tijdje stil geweest rondom een nieuwe JD iDEAL Gateway versie maar dat betekent niet dat er stil gezeten is, integendeel, er zijn vele wijzigingen geweest en nieuwe extensies toegevoegd. JD iDEAL Gateway ondersteund nu 25 extensies, volop keuze dus.

Aanpassingen

Er zijn een paar aanpassingen gedaan in JD iDEAL Gateway om wat bugs te verhelpen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. De verbeteringen zijn:

  • Fout na terugkomst vanuit Mollie verholpen
  • Doorsturen naar fout pagina als er geen order ID is gevonden in Hikashop
  • Aangepast in Joomla 3 werd order ID niet getoond als er geen link naar component is
  • Aangepast Ogone controle betaalmethoden
  • Toegevoegd aan transactie scherm de kolom order nummer
  • Toegevoegd doorstuur optie voor Target Pay

RSForm! Pro

Dat RSForm! Pro een populaire extensie is blijkt uit de vele verzoeken over hoe JD iDEAL Gateway geïntegreerd kan worden met RSForm! Pro. Aangezien dit wat uitleg vergt is er een nieuwe handleiding, JD iDEAL Gateway en RSForm! Pro inrichten, gemaakt die dit stap voor stap uitlegt. De handleiding bevat veel plaatjes om duidelijk te maken wat er moet gebeuren, tevens zijn de gemaakte voorbeeld formulieren te downloaden.

Ook zijn er 2 configuratie opties toegevoegd aan de RSForm! Pro plugin waarmee ingesteld kan worden welk veld gebruikt moet worden voor het order nummer en voor het email veld. Deze opties zijn overigens optioneel.

VirtueMart

In de VirtueMart plugin is er een optie bijgekomen dat er gekozen kan worden welke BTW regel op de korting/toeslag moet worden toegepast. Hiermee kan bijvoorbeeld worden uitgezet dat VirtueMart de standaard BTW rekent over de korting/toeslag.

Nieuwe extensies

Er zijn de afgelopen paar maanden ook weer een paar extensies toegevoegd die ondersteund worden door JD iDEAL Gateway:

  • K2Store
  • Membership Pro
  • Eshop

Op vakantie

De maand December is weer aangebroken en dit betekent dat ook de feestdagen er weer aankomen. In tegenstelling tot voorgaande jaren, gaat dit jaar de deur wel op slot om tot rust te komen. Van 21 December 2013 tot en met 5 Januari 2014 zal er geen support aanwezig zijn. Support zal vanaf 6 Januari 2014 weer aanwezig zijn en klaar staan om uw vragen te beantwoorden.