JD iDEAL Gateway heet nu RO Payments en is verhuisd. Wij zijn nu te vinden op https://rolandd.com

Nieuws

Rabobank Omnikassa 2.0 / Onlinekassa

Onlangs is de Rabobank begonnen met het informeren van klanten dat ze overstappen op Omnikassa 2.0 ook wel bekend onder de nieuwe naam Onlinekassa. Onze eerste indruk was dat dit een doorontwikkeling zou zijn op de huidige Omnikassa, ook na overleg met de Rabobank leek dit zo te zijn. Niets bleek minder waar.

Inmiddels is het duidelijk dat Onlinekassa een geheel nieuw product is. Het zal dan ook niet mogelijk zijn om de huidige Omnikassa implementatie te gebruiken voor de Onlinekassa. Zoals het er zich nu laat uit zien zal de Omnikassa 1.0 per januari 2018 beëindigd worden. Op dat moment zal alleen Onlinekassa alleen nog maar functioneren.

Dit betekent voor velen dat er maatregelen genomen moeten worden om te zorgen dat de continuiteit van de website gegarandeerd blijft. Dit beseffen we bij JD iDEAL ook. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de Onlinekassa implementatie af te ronden en deze beschikbaar te stellen in de eerst volgende versie. De verwachting is dat dit eind November allemaal rond is. Iedereen die een recente versie van Joomla gebruikt kan dan gebruik maken van Onlinekassa met Joomla en de extensies die we ondersteunen.

Een nieuwe versie is onderweg maar heeft even wat tijd nodig om ontwikkelt te worden maar zal ruim op tijd klaar zijn voor het doek valt van de Rabobank Omnikassa 1.0.