JD iDEAL Gateway heet nu RO Payments en is verhuisd. Wij zijn nu te vinden op https://rolandd.com

Nieuws

JD iDEAL Gateway 4.12.0 beschikbaar

Zo verwacht je geen updates meer en dan komen er toch nog een paar tussendoor. De wijzigingen zijn namelijk belangrijk genoeg om ze niet achter de hand te houden.

 

Installatie problemen

Al geruime tijd is het een doorn in menig oog en absoluut irritant dat de volgorde van installatie een breekpunt is in JD iDEAL Gateway. Als je eerst de addon had geïnstalleerd en daarna pas JD iDEAL Gateway dan deed de betaling het niet. Was er een update en je deed alleen een update van JD iDEAL Gateway dan deed de betaling het ook niet meer. Uiteindelijk om mysterieuze redenen was de koppeling soms ook zo verdwenen. Dat is nu allemaal verleden tijd.

 

 Na enige tijd van ontwikkeling is JD iDEAL Gateway nu zo aangepast dat het allemaal niet meer uitmaakt hoe er geïnstalleerd wordt, de addon kan nu gewoon gevonden worden zonder enige extra handelingen. Dit maakt de installatie en gebruik een stuk eenvoudiger.

 

HikaShop

De optie voor een menu redirect nabetaling functioneerde niet correct als er meer dan 1 betaalmethode was met dezelfde alias. Dit is nu aangepast en worden klanten wel naar de juiste pagina gestuurd.

 

RSForm! Pro

Indien er meerdere formulieren op 1 pagina staan ging de berekening van het totaal niet goed. Er werden namelijk totalen berekened van alle formulieren op de pagina en niet per formulier. Dit is nu aangepast en worden alle totalen weer juist berekend.

 

EMS

 Indien je EMS gebruikt als betaalprovider is het nodig om even te controleren dat de juiste munteenheid staat ingesteld in het profiel. Zo niet, kies dan de juiste munteenheid en sla het profiel op.

 

Aanpassingen

Voor de rest zijn het aanpassingen om de stabiliteit verder te verbeteren. Hierbij dan het totaaloverzicht van aanpassingen in versie 4.12.0

  • Standaard munteenheid niet altijd meegenomen bij Mollie
  • Standaard munteenheid niet altijd meegenomen bij Sisow
  • Bestelnummer werd niet altijd overgenomen in Rabobank Omnikassa
  • Bestelnummer werd niet altijd overgenomen in ABN AMRO Easy
  • Menu-redirect niet correct bij meerdere opties in HikaShop
  • Totaalberekening in RSForms! Pro nu formulier specifiek
  • Laden van addons is niet meer afhankelijk van installatie volgorde
  • Mollie API bijgewerkt naar versie 2.1.2
  • OnlineKassa API Guzzle bijgewerkt
  • Munteenheid werd niet altijd getoond in de log

 

Deze versie is voor iedereen te downloaden met een actief abonnement vanuit de Download omgeving. Indien je geen actief abonnement hebt dan kan dat hier besteld worden.