JD iDEAL Gateway heet nu RO Payments en is verhuisd. Wij zijn nu te vinden op https://rolandd.com

Nieuws

JD iDEAL Gateway 4.16.0 beschikbaar

Dit is een kleine update met wat toevoegingen die we jullie niet wilde onthouden.

 

Mollie

Het was groot nieuws onlangs, Apple Pay is beschikbaar in Nederland via ING. Ook Mollie ondersteund Apple Pay en nu kan deze ook via JD iDEAL Gateway gebruikt worden. Ook de Poolse betaalmethode Przelewy24, heel populair in Polen, is beschikbaar via Mollie en wordt nu ondersteund.

 

RSForms!Pro

Er is een betere check toegevoegd om te controleren of er JD iDEAL Gateway velden in een formulier aanwezig zijn. Dit is gedaan om een betere samenwerking te hebben met het Payment Package Pro plugin van RSJoomla.

Het is in RSForms!Pro mogelijk om via menu items een overzicht te tonen van inzendingen, dit kan met het gewone inzendingen overzicht of via het directory overzicht. In deze overzichten was het eerst niet mogelijk om ook de betaalstatus te tonen. dit is nu wel mogelijk. Indien er in een formulier JD iDEAL velden aanwezig zijn zal het veld _STATUS met de betaalstatus worden toegevoegd aan het overzicht.

 

Aanpassingen

Hierbij de complete lijst van aanpassingen

  • Test modus in Sisow
  • Betaalstatus in inzendinglijst in RSForms!Pro in front-end
  • Betaalstatus in directory overzicht in RSForms!Pro in front-end
  • Betaalmethode Przelewy24 toegevoegd aan Mollie
  • Betaalmethode ApplePay toegevoegd aan Mollie
  • Betere check of er JD iDEAL velden in het RSForms!Pro formulier gebruikt worden

 

Deze versie is voor iedereen te downloaden met een actief abonnement vanuit de Download omgeving. Indien je geen actief abonnement hebt dan kan dat hier besteld worden.