JD iDEAL Gateway heet nu RO Payments en is verhuisd. Wij zijn nu te vinden op https://rolandd.com

Nieuws

Tijd voor verandering

Historie

JD iDEAL heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een betrouwbaar en stabiel pakket voor het verwerken van online betalingen binnen Joomla. Ooit begonnen met alleen ondersteuning voor iDEAL want veel meer was er niet, is het nu uitgebreid naar een pakket met ondersteuning voor vele betaalproviders, betaalmethodes en Joomla extensies.

iDEAL is vandaag de dag nog steeds uitermate populair maar lang niet de enige betaalmethode. De markt is veel internationaler geworden, dat zien we ook terug in de vraag naar andere betaalmethodes zoals credit-cards, Bancontact en andere buitenlandse betaalmethodes.

Verhuizen

De naam JD iDEAL Gateway dekt dan ook niet meer de lading en zal dan ook van naam veranderen naar RO Payments. Hiermee gaan we internationaal de markt op want de Nederlandse markt is te klein om JD iDEAL Gateway verder te ontwikkelen.

Naast JD iDEAL Gateway ontwikkelen wij ook de CSVI Pro en RCP User Manager extensies. Samen met JD iDEAL Gateway zullen al deze extensies samen gebracht worden op de nieuwe site. Er is dan één site waar al onze extensies te verkrijgen zijn en ook de documentatie en support te vinden is.

Account

De bestaande accounts en abonnementen zullen worden overgezet naar de nieuwe site, er kan dan op de nieuwe site straks worden ingelogd met het JD iDEAL Gateway account. Indien er ook een account op hetzelfde e-mailadres bestaat op de CSVI Pro site, dan kan er met dat account worden ingelogd.

Het forum zal niet worden overgenomen omdat de nieuwe site alleen Engelstalig zal zijn. De documentatie wordt opnieuw geschreven in het Engels maar voor dit allemaal is omgezet zal deze site ook gewoon beschikbaar blijven om te raadplegen.

Download ID

Vanwege de omschakeling is het niet mogelijk om de bestaande download IDs te behouden. Op de nieuwe site zal in het account het nieuwe download ID te vinden zijn, deze kan dan gebruikt worden om de toekomstige updates te installeren mits het account actief is.

Verhuisdatum

Op 1 augustus zal de site omgezet worden en alles beschikbaar zijn op de nieuwe site https://rolandd.com, deze site zal dan voorlopig alleen lezen worden.

Problemen?

Mochten er problemen zijn, neem dan even contact met ons op via support@rolandd.com.