Algemeen

Wat gebeurt er na het verlopen van mijn abonnement?

Tijdens de duur van het abonnement is er toegang tot de downloads en support, na het verlopen van het abonnement wordt de toegang tot de downloads op de website en support afgesloten.

Het abonnement wordt niet automatisch verlengd en zal dus vanzelf aflopen, daar hoeft niets voor gedaan worden. Er worden wel 2 herinnering mails gestuurd, 1 maand en 2 weken voor het verstrijken van het abonnement.

De software blijft gewoon werken, hier verandert niets aan. Indien er een update nodig is en het abonnement is verlopen, zal er een nieuw abonnement moeten worden aangeschaft. Er zal een korting van € 10,00 worden gegeven indien het abonnement wordt verlengd voordat het oude abonnement is verstreken.