Override van betaalformulier

Het betaal formulier waar de klant terecht komt na bevestiging van de bestelling kan door middel van een override aangepast worden.

Om een override te maken neem de volgende stappen:

1. Maak de map templates/<naam template>/html/layouts/com_jdidealgateway/forms/
  2. Bepaal welk bestand aangepast moet worden. Dit is afhankelijk van de betaal provider, hieronder een overzicht van de beschikbare bestanden
    Betaal providerBestand
    iDEAL Advanced psp.php
    iDEAL Basic lite.php
    Rabobank Omnikassa rabo-omnikassa.php
    Rabobank Onlinekassa psp.php
    ABN AMRO Lite abn-lite.php
    ABN AMRO Internetkassa internetkassa.php
    Mollie psp.php
    ING Kassa Compleet psp.php
    Target Pay psp.php
    Sisow psp.php
    Ingenico internetkassa.php
    Buckaroo psp.php
    EMS ems.php
  3. Kopieer het bestand uit punt 2 vanuit de map components/com_jdidealgateway/layouts/forms/naar de map templates/<naam template>/html/layouts/com_jdidealgateway/forms/
  4. Dit bestand kan nu aangepast worden naar eigen wensen en JD iDEAL Gateway zal het bestand uit de template map gebruiken in plaats van het eigen bestand