Na doorsturen komt klant op voorpagina terecht

Probleem

Indien een klant na het doorsturen naar de voorpagina van de website gaat en niet naar de betaalprovider betekent dat JD iDEAL het koppelingsbestand van de extensie niet kan vinden.

Oplossing

Er zijn meerdere redenen waarom dit gebeurt, hierbij een lijst van mogelijke oplossingen:

• Installeer de JD iDEAL Gateway plugin voor desbetreffende extensie nogmaals. Hierna zou het doorsturen normaal moeten verlopen.
  • Controleer of er een firewall instelling is die toegang tot JD iDEAL weigert
  • Bij YooTheme is er de optie "hide system output", deze staat standaard aan op de voorpagina, dit moet dan uitgezet worden
  • Controleer of er in het htaccess bestand een doorverwijzing staat die JD iDEAL ook doorverwijst. JD iDEAL dient niet doorverwezen te worden.