Foutmeldingen

#__virtuemart_payment_plg_jdideal has not any entry for the order

VirtueMart kan deze foutmelding geven als het niet de tabel van JD iDEAL kan vinden. In theorie zou VirtueMart deze tabel zelf moeten aanmaken maar dat gebeurt niet altijd. Dit probleem kan verholpen worden door de volgende stappen te nemen:

1. Login via PhpMyAdmin op de database
  2. Selecteer de database die gebruikt wordt voor de website
  3. Klik op het tabbald SQL
  4. Voer deze query in:
    CREATE TABLE `j25_virtuemart_payment_plg_jdideal` (
    	`id` INT(1) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    	`virtuemart_order_id` INT(1) UNSIGNED NULL DEFAULT NULL,
    	`order_number` CHAR(64) NULL DEFAULT NULL,
    	`virtuemart_paymentmethod_id` MEDIUMINT(1) UNSIGNED NULL DEFAULT NULL,
    	`payment_name` VARCHAR(5000) NULL DEFAULT NULL,
    	`payment_order_total` DECIMAL(15,5) NOT NULL DEFAULT '0.00000',
    	`payment_currency` CHAR(3) NULL DEFAULT NULL,
    	`cost_per_transaction` DECIMAL(10,2) NULL DEFAULT NULL,
    	`cost_percent_total` DECIMAL(10,2) NULL DEFAULT NULL,
    	`tax_id` SMALLINT(1) NULL DEFAULT NULL,
    	`created_on` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
    	`created_by` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0',
    	`modified_on` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
    	`modified_by` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0',
    	`locked_on` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
    	`locked_by` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0',
    	PRIMARY KEY (`id`)
    )
    COMMENT='Payment JD iDEAL Gateway Table'
    COLLATE='utf8_general_ci';
  5. Klik op Ga
  6. De query is nu uitgevoerd en de tabel is aangemaakt en hiermee is de foutmelding verholpen