Foutmeldingen

ABN AMRO iDEAL Lite

Deze foutcode houdt in dat de referrer (de URL van de webpagina waar de betaalknop op staat) niet juist is geconfigureerd in uw instellingen.

Stuur een mail naar ABN AMRO Special Desk iDEAL via internetkassa.cs@nl.abnamro.com. Vermeld hierbij uw PSPid (of eventueel uw bankrekeningnummer) en de domeinnaam waar de iDEAL button op geplaatst wordt. Let op! Dit is inclusief de eventuele https en de http://www.uwpagina.nl.

Deze foutcode betekent dat de referrer (de URL van de webpagina waar de betaalknop op staat) niet gevonden is door de ABN AMRO server in het http request. Ga na of uw instellingen deze informatie niet blokkeren. Denk hierbij aan betaalpagina als pop-up en bijvoorbeeld afwijkende webserver instellingen.
{slider=No amount}
Deze foutcode geeft aan dat er in de code geen orderbedrag is weergegeven. Dit
bedrag dient dynamisch te worden aangemaakt voor iedere transactie.

Deze melding betekent dat het ingegeven bedrag te lang is of tekens bevat die niet zijn toegestaan (bijvoorbeeld een komma).

Deze foutcode kan twee dingen betekenen:

• Uw  iDEAL EASY betaalknop is nog niet geactiveerd. Neem contact op met ABN AMRO Special Desk iDEAL middels een e-mail naar internetkassa.cs@nl.abnamro.com.
  • De in de code weergegeven PSPID komt niet overeen met de PSPID in het systeem van de ABN AMRO Bank.