MijoShop

Installatie MijoShop betaalmethode

Om JD iDEAL Gateway te integreren in MijoShop zullen de volgende stappen ondernomen moeten worden:

1. Download JD iDEAL Gateway component uit de downloads
  2. Installeer JD iDEAL Gateway component
  3. Download de MijoShop plugin uit de downloads. Dit bestand heet mijoshop_jdideal.zip
  4. Pak het bestand mijoshop_jdideal.zip uit op de lokale computer, er is nu een map beschikbaar met de naam opencart
  5. Ga naar de map components/com_mijoshop op de server
  6. Kopieer de uitgepakte map opencart naar de map opencart op de server. Hiermee wordt de iDEAL koppeling aan MijoShop toegevoegd
  7. Ga nu naar Componenten -> MijoShop om MijoShop te openen
  8. In MijoShop kies voor Extensies -> Betaalbeheer
    MijoShop betaalmethoden
  9. In het volgende scherm, verschijnt JD iDEAL Gateway nu in de lijst als betaalmethode maar Inactief
    MijoShop JD iDEAL Gateway
  10. Klik op Install, de betaal plugin wordt nu geïnstalleerd
  11. Klik op Wijzigen om de instellingen aan te passen
  12. Klik op Bewaren om de instellingen op te slaan
  13. MIjoShop is nu klaar om met JD iDEAL Gateway gebruikt te worden
  14. Ga naar Componenten -> JD iDEAL Gateway
  15. Configureer JD iDEAL Gateway zoals aangegeven in de handleiding