Software

03/Opmaak

De pagina die uiteindelijk getoond wordt door JD iDEAL Gateway is geheel naar eigen inzicht aan te passen zodat het mooi geïntegreerd kan worden in de website. Het is wel afhankelijk van de aansluiting die er is met de bank of betaalprovider, sommige aansluitingen hebben meer keuze opties dan de ander.

Bij sommige extensies is het mogelijk om de verschillende betaalkeuzes in de extensie op te nemen in plaats van JD iDEAL Gateway zelf, dan is het helemaal mooi afgewerkt. Het enige wat JD iDEAL Gateway dan nog hoeft te doen is de klant doorsturen. Extensies waarbij dit mogelijk is, zijn VirtueMart samen met Rabobank Omnikassa, Sisow, Target Pay en Ogone, Akeeba Subscriptions samen met Rabobank Omnikassa en HikaShop met Sisow (Mister Cash). Dit wordt steeds verder uitgebreid,

JD iDEAL Eigenschappen

Ondersteunt alle Nederlandse
banken, iDEAL varianten en
andere betalingssystemen

Naast iDEAL, het zeer vertrouwde Nederlandse betaalplatform, ondersteund JD iDEAL Gateway ook andere betaalvormen zoals BanContact/MisterCash, SofortBanking, credit cards en vele andere.

Alle betaalproviders

Groot aantal ondersteunde
Joomla! extensies

Niet alleen webwinkels zoals VirtueMart en HikaShop worden ondersteund maar ook andere populaire extensies als RSForm!Pro, RSEvents!Pro, Quick2Cart, Joom Donation en vele andere.

Alle extensies

Toegang tot alle plugins is
inbegrepen.

Het abonnement geeft toegang tot zowel JD iDEAL Gateway als alle beschikbare plugins voor de ondersteunde extensies. Hiervoor is dus geen aparte aanschaf vereist.

Alle plugins

Een volledig veilig en makkelijk
te gebruiken omgeving

Veiligheid staat voorop bij JD iDEAL Gateway. Alle communicatie met de betaalprovider wordt gedaan via een beveiligde verbinding, hiervoor zijn geen extra instellingen nodig.

De documentatie