Software

Alles-in-een component

JD iDEAL Gateway is een Zwitsers zakmes als het gaat om betalingen te faciliteren op uw website. Er is ondersteuning voor een groot aantal extensies en alle bekende betaalproviders. Doordat JD iDEAL Gateway zich tussen de extensie en de betaalprovider plaatst is het mogelijk om elke extensie aan elke betaalprovider te koppelen en zo zijn er ongekend veel mogelijkheden.

Bekijk alle mogelijkheden en zie waarom iedereen onder de indruk is van JD iDEAL Gateway.Alles-in-een component

JD iDEAL Eigenschappen

Ondersteunt alle Nederlandse
banken, iDEAL varianten en
andere betalingssystemen

Naast iDEAL, het zeer vertrouwde Nederlandse betaalplatform, ondersteund JD iDEAL Gateway ook andere betaalvormen zoals BanContact/MisterCash, SofortBanking, credit cards en vele andere.

Alle betaalproviders

Groot aantal ondersteunde
Joomla! extensies

Niet alleen webwinkels zoals VirtueMart en HikaShop worden ondersteund maar ook andere populaire extensies als RSForm!Pro, RSEvents!Pro, Quick2Cart, Joom Donation en vele andere.

Alle extensies

Toegang tot alle plugins is
inbegrepen.

Het abonnement geeft toegang tot zowel JD iDEAL Gateway als alle beschikbare plugins voor de ondersteunde extensies. Hiervoor is dus geen aparte aanschaf vereist.

Alle plugins

Een volledig veilig en makkelijk
te gebruiken omgeving

Veiligheid staat voorop bij JD iDEAL Gateway. Alle communicatie met de betaalprovider wordt gedaan via een beveiligde verbinding, hiervoor zijn geen extra instellingen nodig.

De documentatie